Logo Hôtel Radio

The restaurant

Carte

For the pleasure to share a friendly moment

We hope to make you share our passion of the cooking by emphasizing the authentic products of committed professionals. Some people are moreover, Breton wholesale fish merchants, Burgundian wine growers, Norman cidriers and the others, the cheese makers, the truck farmers, the beekeepers are from here, at the heart of the Volcanoes of Auvergne. They honour our region and incite us to become charmingly locavores...

Show menus
Entries
  • Coffret Croustillant d’Escargots des Murailles Poêlés et Mâches de Pays, Pulpe de Champignons Blancs, Emulsion à l’Ail Doux 29 €
  • Foie Gras de Canard « Plaine de Limagne » Frotté au Cacao, Gel de Clémentine, Marmelade de Marrons, Pain Melba 34 €
  • Saint-Jacques des Côtes Normandes Cuites et Crues : Juste Saisies au Poêlon. En Tartare à la Coriandre et Citron Vert, Sorbet Pamplemousse, Crème Iodée, Betterave de Pays 38 €
Meat
  • Le Veau dans la Longe Cuite Lentement, Noisette de Ris de Veau Dorée au Sautoir et Céleri Truffe au Jus de Volaille, Scorsonère Poudré de Noix, Vraie Tartine à la Truffe et Jus Brun 48 €
  • Filet de Canette Rôtie aux Epices, Jus Brun Orange-Cannelle, Endive Braisée et Carotte Bouton Bicolore 42 €
Fish and shellfish
  • Merlu des Côtes Bretonnes Cuit sur la Peau, Jus d’Arêtes à la Badiane, Haricots de Mer et Fenouil Cru, Pois Blonds de la Planèze aux Aromates 43 €
  • Saint-Pierre du Guilvinec Déglacé au Citron, Huitre Pochée, Jus Iodé, Pomme de Terre Vapeur, Tartare d’Algues aux Câpres à Queue, Tartelette au Quinoa et Seiche 49 €
Cheese
  • Chariot de Fromages Frais et Affinés des Terres d’Auvergne 16.50 €
Desserts
  • Accord n°1 : Creamy Rice Pudding, Pineapple, Gingerbread 17 €
  • Accord n°2 : Dark Gourmet Chocolat, Almond and Clementine 17 €
  • Accord n°3 : Milk Chocolate, Pear and Hazelnut Praline 17 €
The Great Dessert
  • Compositions Sucrées en Dégustation autour des Différents Crus de Chocolat et des Fruits de Saison 22 €