Logo Hôtel Radio

The restaurant

Carte

For the pleasure to share a friendly moment

We hope to make you share our passion of the cooking by emphasizing the authentic products of committed professionals. Some people are moreover, Breton wholesale fish merchants, Burgundian wine growers, Norman cidriers and the others, the cheese makers, the truck farmers, the beekeepers are from here, at the heart of the Volcanoes of Auvergne. They honour our region and incite us to become charmingly locavores...

Our products are natural, they reflect our commitment and our love of cooking

Show menus
Entries
  • Skate Wing from Brittany, Imperial Caviar “Solenska Hennequart”, Saffron Potato, Avocado, Condiment and Olive Oil-Lemon Sorbet 38 €
  • Duck Liver « Plaine de Limagne », Crispy Rye, Mirabelle Plum Marmalade with Cinnamon 35 €
  • Fried Langoustines from Brittany, Confit of Vegetables and Marinated Zucchini, Mango with Charroux Mustard in Condiment 42 €
Meat
  • Guinea Fowl from Auvergne, Custard Marrow, Smoked Eggplant, Blueberries 45 €
  • Organic Beef Fillet and Braised Beef Served in Pastilla, Sweet Onion, Herbs and Artichoke 49 €
Fish and shellfish
  • Haddock from Brittany, Tomatoes Consommé, Zucchini and Pepper with Chorizo, Focaccia with Tomato, Capers and Basil 47 €
  • Turbot from Brittany, Crustacean Bouillon with Cocoa, Leek, Celery, Marinated Beetroot 49 €
Cheese
  • Delicious Cheeses from Auvergne 19 €
Desserts
  • Accord n°1 : Ice Raspberry, Organic Dark Chocolate and Ginger 18 €
  • Accord n°2 : Rhubarb, Strawberry and Verbena 18 €
  • Accord n°3 : Apricot, Vanilla and Pistachio 18 €
The Great Dessert
  • The large dessert in three courses with various Chocolates and Seasonal Fruits 23 €

Nous sommes si heureux de Vous retrouver (enfin !)

Nous tenons à remercier chaleureusement toutes celles et ceux qui, durant cette période de confinement, nous ont témoigné de leur soutien et de leur attachement. Nous sommes désormais heureux de vous accueillir dans les meilleures conditions, votre sécurité et votre bien-être étant notre priorité.

Notre carte a été intégralement renouvelée, nous aimons vous surprendre! Comme toujours, nos amis producteurs et éleveurs locaux seront à l'honneur, et nous n'avons pas oublié nos pêcheurs bretons préférés.

Les plats à emporterLa carte du restaurant