Logo Hôtel Radio

Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Auvergne Duck Foie Gras,
    Grapes, Beetroot, Rye-Buckwheat Crisp
  • Pan-Fried Snails and Mushrooms,
    Royale and Wilted Lettuce, Sweet Garlic Condiment, Croutons, Creamy Emulsion
  • Pan-fried fillet of Brittany Coast Sole, Watercress Sauce,
    Red Endive, Spring Onion, Ginger and Lime
  • Pan-fried Auvergne Beef Fillet,
    Potato Confit in Thyme-Bay Butter, Burnt Onion and Mushrooms, Charroux Mustard-Arabica Condiment
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
129 €
Contact us

Quelques jours de vacances !

Nous serons bientôt de retour, le 13 novembre 2025 pour le dîner, pour vous régaler avec ceux que vous aimez.

Découvrir nos bons cadeaux personnalisables