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Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Duck Liver « Foie Gras » from « Plaine de Limagne » with Roasted Halzenuts Powder,
    Terrine of Quince and Spices
  • Scallops from Normandy Coast,
    Carrot and Carott Reduction with Orange, Buckwheat Crisp
  • Codfish from Guilvinec Coast Cooked on Skin Side, Razor Shell Clam,
    Pickles of Cauliflower, Curry, Lamb’s Lettuce, Cockles with Cabbages
  • Roasted Pigeon Supreme, Leg Confit with Herbs,
    Caramelised Endive with Truffle, Winter Vegetables Served in their Broth with Truffle
  • Fromages Frais et Affinés des Terres d’Auvergne
  • Fruits Theme with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshnesh
  • Chocolate Theme Various Kinds of Chocolate for Enjoyment and Sweetness…
98 €
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2019

Toute l'équipe du RADIO vous souhaite une très belle et heureuse année 2019, gourmande, enjouée, pétillante!

Le RADIO sera fermé pour congés du mercredi 02 au mardi 15 janvier 2019 inclus...

Nous vous donnons rendez-vous dès le mercredi 16 janvier 2019 pour savourer ensemble les nouveautés gourmandes.

En notre absence, vous pouvez nous contacter au 04 73 30 87 83, à très vite!