Logo Hôtel Radio

Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Duck Liver  « Plaine de Limagne »,
    Clementine Marmalade with Spices, Cacao-Pistachio Powder
  • Fried Langoustine from Brittany, Bisque and Focaccia with Shellfish and Olives,
    Leek with Seaweed, Green Apple and Star Anise Bouilon
  • John Dory from Brittany, Creamy Organic Cider Velouté,
    “Cauliflower, Walnut, Celery Stalk ” smoked with Andouille de Vire, Pan-fried Cabbage
  • Organic Beef Fillet lightly Smoked, Ginger Condiment and Dried Fruits,
    Potatoes Croquettes wilth Hazelnut, Fine Tarlet with Season Mushrooms
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
98 €
Contact us

Retrouvons-nous bientôt...

LE RADIO (et ses 90 ans d'expérience)  demeure votre restaurant auvergnat, attaché comme au premier jour à vous faire passer un moment heureux et gourmand. Nous serons bientôt de retour pour vous régaler avec ceux que vous aimez.

La Saint-Valentin approche, nos bons cadeaux sont en ligne !

Découvrir nos bons cadeaux personnalisables