Logo Hôtel Radio

Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Auvergne Duck Foie Gras,
    Rhubarb Blackcurrant Marmalade
  • Asparagus Tartlet,
    May Mushrooms, Wild Garlic, Dried Fruits and Buckwheat
  • John Dory from the Brittany Coast,
    Gnocchi and Tarragon Sabayon, Snow Peas, Anchovy Condiment
  • Roasted Racan Pigeon Supreme, Leg Confit with Aromatics,
    White Asparagus, Potato, Kumquat
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
120 €
Contact us
Saint-valentin

Spécial week-end Fête des Mères !

Ouverture exceptionnelle de notre restaurant le dimanche 29 mai  !

Menu Fête des Mères à emporter  Nos menus au Restaurant Dernière minute Idée Cadeau !