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Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Auvergne Duck Foie Gras in a Rye Crust,
    Apple-Ginger Marmalade, Chesnut-Cognac
  • November Harvest : The Carrot and Cauliflower Alliance, Carrot & Walnut,
    Sorbet and Fine Vinaigrette, Condiment, Smoked Cauliflower, Cream and Buckwheat Soufflé
  • Pan-fried fillet of Brittany Coast Sole, Shellfish Juice with Fennel,
    Velay Small Spelt, Celery Branch, Coconut and Lime
  • Auvergne Veal Cooked with Herbs, Braised Confit Chuck on Puff Pastry,
    Red Kuri Squash and Autumn Mushrooms
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
129 €
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Quelques jours de vacances !

Nous serons bientôt de retour, le 13 novembre 2025 pour le dîner, pour vous régaler avec ceux que vous aimez.

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