Logo Hôtel Radio

Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Duck Foie Gras « Plaine de Limagne »,
    Fine Blackurrant Jelly, Marinated Melon, Buckwheat
  • Langoustine from Brittany, Organic Saffron Condiment,
    Tomato Pulp with Thyme, Bouquet of Herbs, Grenadilla Vinaigrette
  • Cod from the Brittany Coast, Artichoke Juice Emulsion,
    Grilled Leek, Artichoke, Kumquat Pickles and Condiment
  • Fillet of Bourbonnais Beef Roasted, Tartar in a Thin Tartlet with Avocado and Cantal,
    Aubergine Mousseline with Sayat Nut Oil, Girolles, Celery Rave, Tomato Condiment
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
110 €
Contact us

Quel bonheur de vous retrouver!

Nous attendions la date de notre réouverture avec tellement d'impatience! Nous pouvons enfin partager avec vous de bons moments.

Les plats à emporterLa carte du restaurant