Logo Hôtel Radio

Cuisine Degustation

Menu Cuisine Degustation
  • Appetizer
  • Duck Foie Gras « Plaine de Limagne »,
    Marinated Grapes, Beetroot and Condiment, Rye Powder
  • Langoustine from Brittany Coast, Imperial Caviar of Sologne,
    Leek Aspic with Organic Saffron from Cesset, Thyme-Lemon Vinaigrette, Kumquat Pickles
  • John Dory from the Brittany Coast, Shellfish Broth with Yuzu and Dill,
    Shellfish marinières, Slightly Crunchy Cabbage, Cuttlefish Tartlet
  • Roasted Racan Pigeon Supreme, Leg Confit with Sayat Walnut Oil, Wing Stew,
    Spring Onion, Celery Root, Rosemary Condiment, Pigeon Gravy with Cinnamon
  • Delicious Cheeses from Auvergne
  • « Fruits Theme » with Seasonal Fruits for Vitamin and Freshness
  • « Chocolate Theme » Various Kinds of Chocolates for Enjoyment and Sweetness …
110 €
Contact us

Quelques jours de vacances !

Le RADIO sera fermé du 24/10 au 09/11/21 inclus Nous serons bientôt de retour pour vous régaler avec ceux que vous aimez.

Découvrir nos bons cadeaux personnalisables